Kurser och pass

Vårens kurser 2018

  • Jag håller en kurs för din mage med start måndagen den 26:e mars. Du kan läsa mer om kursen här.
  • Yogakurs för inre frid och ny energi, startar måndagen den 15:e januari. Läs mer om kursen Här. Kursen är fullbokad, men hör av dig om du vill sätta upp dig på kölista.

Yogakurs för inre frid och ny energi

Yogadag

  • Söndagen den 21:a januari 2018 håller jag tillsammans med Ayurveda Livsbalans en heldag med yoga och ayurveda på vackra Glänne Gård. Läs mer om det här. Obs, Yogadagen är fullbokad!

Ayurveda dag grön röd

Enstaka pass

  • På Trettonhelgen håller jag ett enskilt pass för att starta 2018 med mer kärlek. Läs mer här. Det finns fortfarande platser kvar!

Yogaloftet på turné

Majas Yogaloft åker gärna på turné. De härliga ullmattorna följer naturligtvis alltid med. Så vet du några som skulle behöva göra lite yoga? Hör gärna av dig till mig för att boka in ett pass.

Friskvård och presentkort

Du vet väl att yoga fungerar att nyttja som friskvård? Be om ett kvitto från mig om du har förmånen att få friskvårdsbidrag från din arbetsgivare. Jag har F-skattsedel.

Vill du ge din vän en fin gåva? Eller tror du att grabbarna på svensexan behöver något annorlunda? Jag kommer gärna ut till er och håller ett yogapass. Eller så är ni välkomna till mitt yogaloft. Köp gärna presentkort hos mig!

20161205_131108.jpg

Personlig yogalärare

Vill du ha en personlig yogalärare? Skulle du helst göra yoga utan en massa andra människor? Jag hjälper dig gärna som din PYL (personliga yogalärare).

Kontakta mig för att boka upp tid som passar oss båda. Kostnad: 500 kr per tillfälle (90 minuter)

Mer yoga åt folket!

Annonser