Kontakt

Jag som skriver här heter Maja och är certifierad kundaliniyogalärare (enligt Yogi Bhajan). Vill du kontakta mig så kan du göra det på majasyogaloft@gmail.com eller på telefonnummer 0735-25 49 45. Du kan också följa mig på Facebook.com/majasyogaloft.

Jag innehar F-skattsedel och mitt företag heter Majas Yogaloft. Mestadels håller jag kurser på mitt Yogaloft, som ligger 8 km norr om Karlstad. (Läs mer om det här.) Men jag kommer gärna ut och tar med mina härliga ullmattor till andra lokaler också.

Vem är jag?

Jag heter Maja och är en ganska nyfrälst kundalini-yogis, en naturälskande och odlande trebarnsmamma och fru, en dalkulla som numera bor i Värmland sedan mer än tio år tillbaka och som älskar att yoga.

Jag har varit bekant med kundaliniyoga sen 2008, men utövat det mer regelbundet sen 2013.Om du vill läsa om hur jag gled in på kundaliniyoga så kan du göra det HÄR.

Yoga för mig
Jag brukar säga att jag lever yogan. Med det menar jag att jag tillämpar alla yogiska lärdomar jag hittills lärt mig varje stund i min vardag. Det kan vara att jag börjar dagen med en halvtimmes morgonyoga, att jag sjunger mantrasånger när jag lagar mat, att jag andas medvetet när jag känner mig stressad eller att jag gör en stunds meditation när jag är trött.

Under 2016 gick jag en utbildning till kundaliniyogalärare på Yogainstitutet. Du kan läsa mer om mina upplevelser av utbildningen här.

I juni 2017 gick jag en gongutbildning och du kan läsa mer om vad en gong är här.

Mer yoga åt folket
För mig är yoga alltså inte bara enskilda övningar på yogamattan. Det är en livsstil. En känsla. Lugn i sinnet. Jag vill sprida den glädjen som jag får av att yoga. Det hoppas jag kunna göra via den här bloggen. För yoga är inte krångligt. Men jag vill även påstå att det inte heller är en trendgrej som kommer avta. Åtminstone inte kundaliniyoga. I dagens stressade samhälle behövs ett andrum. Här har ni mitt andrum! Och jag vill ge Mer yoga åt folket!

Varmt välkommen att höra av dig om det är något särskilt du vill läsa mer om. Det gör du enklast genom att kommentera här på bloggen eller mejla mig på majasyogaloft@gmail.com.

Det är aldrig försent att börja yoga! Sat nam.

Annonser

4 reaktioner på ”Kontakt

  • Hej Marina!
   Ursäkta mitt sena svar!
   Jag använder en natur-yogamatta av merinoull, med en undersida av gummi som gör att den inte halkar. Vet inte om det var svar på din fråga. Jag köper in mina mattor via satnam.eu.
   Ha det fint!

   Gilla

   • Hej Majam, tack för ditt svar. Här kommer ännu en fråga från mig, har du 70 eller 90 cm bredd på dina. Jag tror att standard är 70 cm.
    Med vänlig hälsning,
    Marina

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s