Yogabutik 

På Majas Yogaloft finns en liten yogabutik med utvalda fina saker. Jag säljer bara sakerna i butiken, inte här på webben. Men det går att göra en beställning genom att mejla mig på majasyogaloft@gmail.com.

Böcker

Kundaliniyoga – från mitt hjärta till ditt av Ulrika Knutsdotter
En bok om kundaliniyoga, med flertalet övningar, meditation och pass. Perfekt för dig som vill komma igång med yoga hemma! 249 kr

20171114_124841.jpg

Maten från min by – Janesh Vaidya
Härliga recept från Indien, baserade på ayurveda. 195 kr

20170822_193144

Rawchoklad

Fantastisk ekologisk choklad, tillverkad i Arvikas rawchokladfabrik. Utan socker, mjölk, gluten, eller annat onödigt. 49:- per chokladkaka. Äts med lite bättre samvete.

Egendesignade vykort

Jag har gjort egna fina vykort, med yogiska budskap: 29 kr/st eller 4 st för 100 kr

Yogi Tea

Nu kan du köpa Yogi Tea i flera olika spännande smaksättningar i butiken. Alla med ett eget budskap på. Vilket ordspråk ska leda dig imorgon?

Påste: 49 kr/st
Löste: 59 kr/st

Jag har fått in en felleverans med tysk text på teerna och säljer dessa för 29 kr per frp.

Smycken från Novas smycken & Ting

Jag har den stora glädjen att få sälja smycken som görs för hand bara några kilometer från yogaloftet. Det är främst smycken med stenar och silver, men även andra material. Stenarna är schysst brutna, vilket innebär att de tar hänsyn till miljön och människorna runt omkring. Jag har ett litet lager av malas (halsband), armband och örhängen. Men fler smycken görs gärna på beställning.

Armbanden är väldigt populära och dessa säljer jag för 99 kr.

Malas (halsband) finns i lite olika storlekar och stenkombinationer. Priser från 449 kr. Samtliga har 108 stenar.

Halsbandet nedan är gjort i frostad agat, vit agat, rosenkvarts och labradorit. Längst ner hänger Buddha, en träpärla och en pil av hematit:

Det här halsbandet är gjort i ametist och sötvattenpärlor. Längst ner hänger Buddha, en droppe av ametist samt en tofs:

Här är några fler malas som jag har i butiken. Alla halsband har en egen energi och stenarna en egen betydelse. Välkommen in för att känna, prova och hitta din favorit!

Chakraarmband med en sten för varje chakra, kostar 279 kr

Örhängen finns i lite olika utföranden och kostar från 95 kr.


Skyddsänglar i berlock (halsband), inkl. läderrem kostar 129 kr
Finns med lite olika stenkombinationer.

Kika gärna in på Novas hemsida för lite inspiration. Novas Smycken & Ting

Budskapsarmband

Nu finns fina egentillverkade armband med yogiska budskap. Här ser ni några av de som finns. Armbanden kostar 59 kr

Varmt välkommen in till min Yogabutik!


Här följer en förklaring av några av de stenar som finns att välja på:

blueagat

Agat Blå
Den påminner oss om luft, himmel, frihet, rymd, rörelse och skönhet. Det sägs vara en sten för höga andliga tillstånd och kommunikation i sanning och kärlek. Du kan använda den för att stärka din närvaro till det inre och låta dig inspireras av den lätta energin. Lyft på din sannings vita vingar och låt luften bära dig mot ditt inre himlavalv.

redagat

Agat Röd
Den röda agaten ger värdighet i alla avseenden . Tillåter oss att skratta åt oss själva , vara nöjda med oss själva och älska oss själva.
Står för värdighet .
Sägs ge lycka och rikedom

svartagat

Agat Svart
Svart Agat Initierar fred och frid. Ger inspiration och drivkraft. Den driver på och får igång. Hjälper dig att planera dina önskemål och drömmar och föra dem till liv. Kan vara bra för att skapa förändring till det positiva i ditt liv.

turitella

Agat Turitella
Turitellaagaten är en andlig kristall , djupt kopplad till jorden och ditt hem, dina personliga rötter, även händelserna i ditt förflutna . Det är en överlevnads sten, en sten som ger styrka och beskydd.

amazonit

Amazonit
Sägs öka känsligheten för och medvetenheten om våra tankar, känslor och handlingar gentemot andra. Det sägs vara en sten för den som vill gå sin egen väg och själv ta ansvar för sitt liv. Den är stödjande vid all slags förändring, den är för den som vill och har modet att bryta upp och välja väg i samklang med sitt hjärtas innersta önskan.

ametist

Ametist
Är djupt lugnande för tankar och känslor. Den sägs fungera mot huvudvärk och vid sömnproblem och bärs som skyddande amulett mot negativitet och stress.
Ametisten är en sten med starka och renande vibrationer och kan användas vid meditation och healing. Den stärker vår intuition och andliga närvaro

aquamarin

Aquamarin
Aquamarin ger renhet, klarhet och mod i vår kommunikation – med omvärlden såväl som med oss själva. Den hjälper dig att flöda över och bjuda omgivning friskt vatten – låt dina känslor springa fram inom dig som en källa till insikt och ärlighet, låt dig själv komma till tals. Uttryck det inre hav som böljar inom dig av lekfullhet, poesi och kreativitet.

aragonit

Aragonit
Aragoniten hjälper att centrera oss under stressiga och aggressiva förhållanden. Den ökar även vårat tålamod.

aventurin

Aventurin
Blå Aventurin sägs vara en sten för dig som behöver lugna dina tankar och fokusera på kreativitet och inre visdom. Den sägs kunna hjälpa dig att ge kraft åt din inre röst så att du kan höra vad det är du vill och behöver.
Grön Aventurin sägs vara lugnande och balanserande vid emotionell upprördhet. Den sägs kunna hjälpa oss att slappna av och uppleva vårt liv genom ett öppnare och fridfullare sinne.
Gul Aventurin sägs stärka din känsla för din egen identitet, den sägs kunna hjälpa dig som är överkänslig och inte tål kritik att känna dig lugn och avslappnad och inte oroa dig så mycket för din personlighet.
Röd aventurin sägs främja ledarskapsförmågan och hjälpa till att övervinna obeslutsamhet.

bergkristall

Bergkristall
Den sägs traditionellt harmonisera och sammanlänka tankar, känslor och medvetande med universums existentiella kraft. Den har använts i andliga, vetenskapliga och läkande syften i många kulturer världen över. Det sägs att bergkristallen kan transformera, förstärka, fokusera och balansera energi.

amber

Bärnsten
Honung, Cherry, Svart.
Bärnsten sägs förmedla en varm, solig och vis energi som stimulerar kroppens självläkning genom transformation av negativ energi till positiv. Den sägs även kunna underlätta knepiga val.

citrin

Citrin
Är en glad och positiv sten som stimulerar oss att se det ljusa i tillvaron. Den hjälper oss att komma till uttryck i sociala sammanhang, ha roligt, skratta och leka.
Den kan bäras som amulett för att stärka självförtroendet och tilliten till den egna förmågan att skapa och vara. Den som vill bryta sina egna mönster och vill göra upp med det förflutnas begränsningar kan med fördel bära citrin.

fluorut

Fluorit
Flouriten symboliserar den flytande, eviga strömmen av sinnesintryck från den inre och yttre världen som fyller vårt sinne. Den hjälper oss till koncentration, att se både verklighet och sanning bakom illusionen och både ta in och agera på information utifrån ett objektivt ställningstagande. Den sägs stimulera din kreativitet.

hematit

Hematit
Kan kallas intellektets eller sinnets sten. Den hjälper oss att komma ner på jorden och ”sortera ut” saker i våra tankar. Den är avstressande, skyddande och stärker problemlösning. Teknisk kunskap, matematiskt och logiskt tänkande är kvalitéer hematiten kan locka fram. Hematiten står också för balans mellan Yin och Yang, manligt och kvinnligt.

jaspisbrecci

Jaspis Brecci
Brecci sägs vara en sten för styrka och vitalitet. Ge mental klarhet och fokus. Den renar och stabiliserar auran.
Tar bort negativitet, skapar trygghet och helhet.

karneol

Karneol
Sägs skydda mot avundsjuka, rädsla och hat och hjälper oss att släppa sorg och ledsamheter. Den hjälper oss att se sambandet mellan känslomässiga tillstånd och vårt inre Jag. Budskapet den bär är att eftersom Du är kärlek finns det inget annat för Dig än att dela med Dig av den kärleken.

krysokolla

Krysokolla
Sägs symbolisera horisonten – mötet mellan den oändliga himlen och jorden. Den förbinder det emotionella med det mentala och ger dig kraft att tala från ditt hjärta. Det är poetens sten. Krysokolla hjälper dig att samla dig här och nu, där det inre möter det yttre, där oändligheten möter vårt varande.20161016_154822.jpg

Labradorit
Den för in klarhet i ditt liv, inte enbart när du bäst behöver det utan vid alla tider av ditt liv. Den låter dig veta vem du är på ett framträdande och tydligt sätt. Den kan hjälpa dig med att bestämma ditt öde och att nå dina önskningar och vinna framgång.

moonstone

Månsten
Sägs hjälpa både män och kvinnor att ta fram sin feminina sida. Det receptiva och återspeglande i vårt psyke symboliseras av månstenen som hjälper oss förankra dessa kvalitéer i vardagen. Den hjälper oss att attrahera, absorbera och ta emot det vi behöver av den kosmiska mångfalden

peridot

Peridot
Peridoten sägs rena och stimulerar kärlek och personlig kraft och vilja. Den skänker förståelse och acceptans i personliga relationer och kärlek. Peridot sägs ge oss kraft att lyssna till hjärtat och låta kärleken leda oss i våra liv.

rosenkvarts

Rosenkvarts
Sägs stärka kärlekskraften i ditt liv och hjälper dig till harmoni och balans. Hjälper dig att förlåta. Den ger lugn och känslomässig förtröstan. Rosenkvartsen stimulerar kontakten med vårt inre barn, stödjer oskuldsfullhet, sårbarhet och tillit.

solsten

Solsten
Har använts för att ta bort rädsla och stress. Precis som solen läker och stärker den vitalitet och livslust. Den stimulerar oberoende och individualitet, ger överflöd och framgång till dem som är lyckliga att bära den. Solstenen också har använts som skydd mot destruktiva krafter.20161016_160447.jpg

Sötvattenspärla
Kommer från havs- och sjöbottnar och sägs därför ta sig djupt ner i vårt undermedvetna och rensa ur gammalt skräp. Det är först då som vi kan ta fram all vår inre visdom. Pärlan renar oss både fysiskt och psykiskt. Den sägs även påverka hormonsystemet och de inre organen, samt obalanser i underliv och menstruationsproblem.

20161016_155434.jpg

Tigeröga
Tigerögat sägs hjälpa Dig som söker klarhet och som behöver en intelligent blick för att se ordning bland kringspridda detaljer. Den stimulerar medvetenhet och vakenhet kring sexualitet och känslor. I områden som rör praktiska, materiella och konkreta frågor ger den energi och förståelse.

Annonser